top of page

Miért elengedhetetlen a legkorszerűbb eszközpark alkalmazása a Tenkes Cateringnél?

Láttunk már furgonból, a cementeszsákok mellől ételt kipakoló vendéglátóipari szolgáltatót, de most nem kifejezetten a szélsőséges esetekről szeretnénk mesélni.


Mi az első, amit észlel belépve a rendezvényre egy vendég? Azt mondják, először a szemünkkkel eszünk...Látvány, illatok, dekoráció, ízek. Viszont nem árt tisztában lenni azzal, mit kíván meg a tökéletes látvány/íz kombinációból álló élmény megalkotása a háttérben. Egy korszerű, minden részletre kiterjedően sok összetevős eszközparkot, kezdve a konyhai kivitelezéstől a helyszínre történő professzionális és szakszerű szállításon át.


Egyrészt a kivitelezés tekintetében számos előnnyel jár, ha ilyen szinten felkészült egy catering szolgáltató, ám fontos szerepet játszik rendezvényeink sikerében is. Alapvetések ezek, mégsem egyértelmű, hogy minden, a vendéglátás iránt elkötelezett cég rendelkezik a megfelelő certifikációkkal és gépparkkal. Fontos kiemelni pedig, hogy nagyságrendekkel növelik a hatékonyságunkat a folyamatok optimalizálása során.

Gyorsabban és precízebben tudunk végrehajtani minden egyes feladatot, professzionális eszközökkel hőmérséklet- és időszabályozás valósul meg, valamint pontosabb mérési és adagolási lehetőségeket nyújtanak számunkra.

Ez hozzájárul az ételek és italok minőségének megtartásához, javításához, csökkenti az energiafelhasználást. A hatékonyabb készülékek és folyamatok alkalmazása segít minimalizálni környezeti lábnyomunk.

Bár ezen munkakörnyezet inicializálásakor magasabb költségek merülnek fel, hosszútávon ezek a beruázások és a korszerűbb eszközök alkalmazása növeli hatékonyságunkat és szolgáltatásunk minőségét, ami pedig növeli megbízóink elégedettségét. A Tenkes Csárda mindig is a minőség iránti megkérdőjelezhetetlen elköteleződéséről volt híres, mára ez a gondolat összefonódik a Tenkes Catering hitvallásával is.

Ez az eszmeiség az, amiért csapatunk minden egyes nap, eltántoríthatatlanul dolgozik.


Útvesztőbe kerültetek rendezvényetek szervezése során?! Vegyétek fel velünk a kapcsolatot itt >>


Tenkes Catering - Felejthetetlen privát rendezvények a megismételhetetlen pillanatokra



56 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page